FCSB

Dica vrea in Franta, dar e dorit de Aston Villa

Glasgow Rangers si Aston Villa sunt cluburile care se bat pentru Nicolae Dica. Dupa ce scotienii au anuntat ca vor inainta in aceste zile o oferta de 3,8 milioane de euro, echipa din Premier League pluseaza: 4,5 milioane de euro pentru decarul din Ghencea.

Aflata pe locul 13 in Anglia, Aston Villa este in cautarea unui jucator de profilul lui Dica, fapt confirmat si de fostul international roman care a activat in Premier League la Chelsea, Dan Petrescu.

“Sunt prieten bun cu  O'Neill, cu care am vorbit in urma cu putina vreme, cand mi-a spus ca ar avea nevoie la echipa de un jucator de creatie, care sa evolueze in spatele varfurilor. S-a vazut acest lucru si in meciul pe care Aston Villa l-a sustinut impotriva celor de la Chelsea”, a dezvaluit actualul antrenor al celor de la Unirea Urziceni.

Atacantul stelist Nicolae Dica a declarat pentru publicatia "But!" ca i-ar placea sa evolueze in campionatul Frantei, dar a precizat ca va merge sa joace acolo unde este dorit mai mult.

"Sper sa ajung sa joc intr-unul dintre principalele campionate ale Europei. Bordeaux ma urmareste de mai multa vreme, dar inca nu m-a contactat nimeni. Ar fi o oportunitate frumoasa. Lille si Lens sunt si ele interesate. Voi merge acolo unde sunt dorit cel mai mult", a spus Dica pentru publicatia franceza. "But!" scrie ca, in afara cluburilor franceze, de Dica sunt interesate echipe ca Glasgow Rangers, Aston Villa, Portsmouth, AEK Atena sau Fiorentina.

Gigi Becali nu stie, insa, daca-l lasa sa plece pe Dica, pentru ca, spune patronul campioanei Romaniei, "Steaua nu are nevoie de bani". "Nu stiu daca pleaca Dica", spune Becali, "dar, daca pleaca, pleaca doar ca sa-i fie lui mai bine. Poate ca a venit momentul sa faca si el pasul spre un campionat mai puternic. Oricum, nu pleaca pentru ca Steaua ar avea nevoie de bani.Cand a avut Steaua nevoie de bani vreodata? Ca pentru mine cinci milioane, zece milioane de euro nu inseamna cine stie ce. Sincer sa fiu, eu nu sunt dispus sa dau drumul la jucatori. Dar eu nu ma mai implic in echipa ca altadata. Eu doar primesc un telefon si ma intreaba daca il dam pe Dica pe cinci milioane, iar eu spun da sau nu. Atat. Alte detalii nu ma mai intereseaza".

Gigi Becali spune ca este multumit de felul in care s-a descurcat Steaua anul trecut si este convins ca de acum incolo nu va mai da nici un ban din buzunarul lui: "Steaua mi-a adus vreo zece milioane in 2006 si mi-a adus si in 2005 vreo doua milioane de euro. Eu nu am mai bagat nici un ban in echipa de vreo doi ani si, mai mult, mi-am si scos vreo 5-6 milioane din banii investiti pana acum. Vreau sa va spun ca Steaua acum traieste doar din banii pe care ii castiga. Steaua se autofinanteaza. Eu, cand am ajuns la Steaua, am anuntat ca principalul obiectiv este ca echipa sa se autofinanteze si sa pot sa le dau la fotbalisti salarii de 2-300.000 de dolari. Am facut asta, iar acum am alta ambitie. Vreau ca in 3-4 ani Steaua sa ajunga sa valoreze 4-500 de milioane de dolari. Acum, eu estimez ca Steaua valoreaza intre 100 de milioane si 150 de milioane de dolari".



Dica vrea in Franta, dar e dorit de Aston Villa