Rapid

Rapid se revolta impotriva FRF

Federatia Romana de Fotbal a hotarat reinfiintarea Cupei Ligii, iar castigatoarea ar urma sa primeasca un loc de Liga Europa. Acest lucru ii scoate din sarite pe sefii Rapidului, care se revolta.
Locul european pentru castigatoarea Cupei Ligii ar insemna ca ocupanta locului patru sau cinci (in functie de castigatoarea Cupei Romaniei) sa piarda dreptul de a merge in cupele europene.

Acest lucru nu este pe placul  oficialilor din Giulesti, care sustin ca Romania va trimite echipe din partea a doua a clasamentului daca hotararea FRF s-ar pune in practica.

"Ar fi prea mult ca dupa doar cinci jocuri sa mearga intr-o cupa europeana. O echipa care face investitii si termina pe locul patru sau cinci are tot dreptul sa mearga in Europa. In Cupa Ligii se disputa cateva meciuri in etape intermediare cand echipele importante sunt angrenate in cupele europene. Ar fi benefica pentru a folosi jucatori mai tineri, dar nu ca o echipa care termina pe locul 12 sa joace in cupele europene doar pentru ca a prins cateva meciuri", a afirmat Constantin Zotta la Digi Sport.

Deocamdata, FRF nu a oferit mai multe detalii despre Cupa Ligii 2012/2013.

Onlinesport


Rapid se revolta impotriva FRF