Rapid

VIDEO: Razboiul Lucestilor a fost chiar un amical

Rapid a terminat la egalitate partida amicala cu Sahtior Donetk, scor 1-1, ambele goluri fiind marcate in prima repriza. Stefan Grigorie a deschis scorul pentru Rapid, iar Eduardo a egalat pentru Sahtior pana la pauza. Ceea ce trebuia sa fie "Razboiul Lucestilor" a fost de fapt un simplu meci amical, chiar prietenesc.

Traditia meciurilor amicale dintre Rapid si Sahtior Donetk a continuat si in aceasta iarna cu o noua partida disputata in Antalya, prima in care Mircea Lucescu a luat loc pe banca ucrainenilor dupa accidentul suferit la inceputul acestui an.

Partida a avut un ritm bun si a fost destul de disputata inca din prima rerpiza, cand s-a reusit si marcarea celor doua goluri. Primii care au spart gheata au fost rapidistii, Stefan Grigorie deschizand scorul in minutul 8 din pasa lui Rui Duarte.

Golul Rapidului a dat un impuls ofensiv ucrainenilor, care au inceput usor sa domine ostilitatile si dupa doua mari ocazii de gol egalarea a venit in minutul 35. Un sut violent al lui Fernandinho l-a prins nepregatit pe Dani Coman, care a respins gresit mingea in fata. Eduardo a stat perfect la panda si a trimis mingea in plasa cat Coman era inca la pamant.

Schimbarile numeroase efectuate in ambele tabere la pauza meciului au afectat calitatea jocului in repriza secunda, una mult mai linistita si fara multe evenimente la cele doua porti. Ucrainenii au semnat doua ocazii mari de gol prin Hubschman, replica giulestenilor venind abia in minutul 79 la o lovitura libera executata cu mult efect de Cipri Deac, dar putin pe langa bara din stanga.

Rapid a inceput meciul cu: Coman, Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovici, Teixeira, Alexa, Grigorie,  Roman, Pancu, Deac.



Onlinesport: Irina Maxim



VIDEO: Razboiul Lucestilor a fost chiar un amical