Rapid

Rapid a trecut la pas de Juventus in drumul spre optimile Cupei

Rapid a castigat cu 4-1 meciul din Giulesti impotriva bucurestenilor de la Juventus. Calificarea in optimile Cupei Romaniei pentru giulesteni a fost adusa de dublele lui Roman si Apostol, golul de onoare pentru Juventus fiind marcat in minutul 90 de Zaharia.
Calculele hartiei aratau inaintea meciului ca Rapidul nu va avea nicio problema in fata celor de la Juventus Bucuresti. Iar realitatea din teren a confirmat acest lucru, desi jocul giulestenilor n-a fost unul prea animat.

Dupa o prima repriza cu un fotbal anemic de ambele parti, Rapidul a reusit totusi sa intre in avantaj la vestiare datorita golurilor marcate de Mihai Roman. Prima reusita a venit in minutul 38, insa dintr-o pozitie clara de offside, pentru ca al doilea gol sa fie inscris de mijlocasul giulestean cu cateva secunde inainte de pauza.

Daca in prima repriza Roman a tinut prim-planul in ofensiva Rapidului dar si pe tabela, repriza a doua l-a scos in lumina reflectoarelor pe Iulian Apostol, care a inscris si el de doua ori. Rapidul a facut 3-0 in minutul 64 printr-un sut magnific de la 30 de metri al lui Apostol, al patrulea gol al giulestenilor fiind marcat cu 10 minute inainte de final din pasa lui Sburlea.

Golul de onoare pentru Juventus a fost marcat in minutul 90 de Zaharia, capitanul echipei bucurestene trimitand mingea direct la vinclu cu o executie de generic din lovitura libera.

Onlinesport: Irina Maxim


Rapid a trecut la pas de Juventus in drumul spre optimile Cupei