Rapid

Sumudica s-a resemnat: "Era greu sa ne batem la titlu"

Antrenorul echipei Rapid, Marius Sumudica, a declarat, sâmbata, ca meciul cu Otelul Galati, scor 0-1, din etapa a XX-a a Ligii I, a fost unul "lipsit de spectaculozitate", "tracul de a nu pierde" punându-si amprenta pe jocul ambelor formatii.
"A fost un meci lipsit de spectaculozitate, din cauza faptului ca nicio echipa nu a vrut sa riste. A fost tracul de a nu pierde, care si-a pus amprenta asupra jocului. O astfel de partida se decide, de obicei, dintr-o faza fiza, asa cum s-a întâmplat si astazi. Terenul ne-a împiedicat si pe noi si pe ei sa construim, iar noi nu am fost atât de concentrati pe cât ar fi trebuit", a spus Sumudica în conferinta de presa de dupa meci.

Referitor la lupta pentru titlu, tehnicianul rapidist a mentionat: "Era greu pentru noi sa ne batem la titlu anul acesta, pentru ca distanta fata de Otelul este mare. Otelul este echipa la care am vazut cea mai mare daruire, e cea care îsi doreste cel mai mult sa câstige campionatul. Trateaza, cel putin meciurile de acasa, ca pe finale de Liga Campionilor. Daca vor câstiga campionatul, voi fi fericit pentru ei. Otelul este un grup unit, sunt si umili în ceea ce fac si acesta este un câstig pentru ei. În plus, au si un presedinte dibace. E mare lucru sa fii arbitrat corect în România. Au si arbitraje foarte corecte, rar Otelul este dezavantajata de arbitri".

Sumudica a mentionat ca nu-i este frica pentru postul sau. "Obiectivul meu este Liga Europa. Daca nu voi realiza acest obiectiv si daca voi mai fi în functie la finalul sezonului, voi pleca eu", a spus tehnicianul.

Rugat sa comenteze declaratiile facute de presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, care i-a criticat pe jucatori dupa meci, Sumudica a precizat; "Fiecare are dreptul la o opinie, eu nu critic jucatorii, eu sunt antrenor si îmi apar jucatorii".

Dinu Gheorghe a declarat, dupa meci, ca este dezamagit de evolutia formatiei Rapid. "Nu am înteles azi ce au jucat fotbalistii nostri. Parca nu mai vor nici sa câstige, nici banii lui Copos. Sunt dezamagit de evolutia de azi. La cum jucam nu stiu daca mai putem bate pe cineva", a spus Dinu Gheorghe.

Portarul Danut Coman a precizat, sâmbata, ca spera ca Rapid sa-si ia revansa pentru aceasta înfrângere în meciul cu Dinamo, din urmatoarea etapa.

Echipa Otelul Galati a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Rapid, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Mediafax


Sumudica s-a resemnat: "Era greu sa ne batem la titlu"