Rapid

Atentat la viata lui Copos: "De data asta nu mai scapa"

Tensiunile existente la Rapid i-au facut pe liderii galeriei din Giulesti sa iasa la atac. Noni, unul din liderii suporterilor giulesteni, il avertizeaza pe George Copos ca risca sa-si piarda viata, daca va continua sa provoace scandaluri si nu il va lasa pe Dinu Gheorghe sa-si faca treaba.
 "Sunt ingandurat. Nu stiu ce se intampla la Rapid. Cred ca George Copos vrea sa isi faca rau singur. Fac o declaratie pe propria raspundere. De data asta, George Copos nu mai scapa daca o comite!

Din bugetul promis de Copos la inceputul campionatului nu s-a platit nici macar o treime. Din cei 6 milioane promise am inteles ca a scos din buzunar doar un milion. Iar primele de rezultat au fost scoase din buzunarul lui Dinu Vama. Era atat de frumos, chiar ne miram ca este peste asteptari. Iar, Rapidul joaca foarte bine", a spus Noni la sptfm.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a intarit spusele lui Noni, insa planul suporterilor ar fi fost altul. "Daca Dinu Gheorghe si Sumudica plecau de la Rapid, fanii i-ar fi dat foc la casa lui Copos", a afirmat Dragomir.

In cele din urma, George Copos a facut un credit bancar pentru a plati restantele financiare catre jucatori.

Onlinesport


Atentat la viata lui Copos: "De data asta nu mai scapa"