Rapid

'Sumi-Sumi, lasa-ne' - un hit in devenire

Rapidul nu bate pe nimeni in meciurile amicale, iar scaunul lui Marius Sumudica incepe sa se clatine. Lipsa experientei in prima liga i-ar putea fi fatala lui Sumudica, pentru care trecutul glorios ca jucator al Rapidului nu va conta in ochii suporterilor giulesteni.
Parcursul Rapidului din meciurile amicale pune din ce in ce mai ulte semne de intrebare asupra capacitatii lui Marius Sumudica de a pregati o echipa mare. Venit in Giulesti dupa doar sase luni ca antrenor in prima Liga, Sumudica ar putea parasi Rapidul mai devreme decat isi imagina.

Sumudica se bucura deocamdata de sprijinul conducerii, insa tocmai suporterii ar putea grabi plecarea sa de la Rapid. Ghinionist la tragerea la sorti pentru tintarul Ligii 1, Sumudica trebuie sa omogenizeze in termen extrem de rapid lotul, deoarece fanii nu il vor ierta.

Trecutul ex-rapidist nu conteaza in ochii suporterilor, iar acest lucru poate fi confirmat de Nae Manea, caruia i s-a cerut sa plece de la prima infrangere. In aceste conditii, "Sumi-Sumi, lasa-ne" ar putea fi hitul toamnei in Liga 1, la concurenta cu "Piti-Piti, lasa-ne".

Viorel Moldovan, varianta de rezerva


In momentul in care a fost numit presedinte la Rapid, Dinu Gheorghe a avut doua variante de antrenori. In afara lui Marius Sumudica, pe lista lui Dinu "Vama" s-a mai aflat si Viorel Moldovan, alaturi de care a colaborat bine la FC Brasov.

Viorel Moldovan ramane in continuare o varianta pentru Rapid. El a fost anuntat de Dinu Gheorghe sa nu se grabeasca in cazul in care va avea oferte in aceasta vara, deoarece ar putea ajunge la Rapid.

De altfel, Viorel Moldovan a anuntat deja ca va lua o pauza de antrenorat, asteptandu-l la cotitura pe Marius Sumudica.

Onlinesport


'Sumi-Sumi, lasa-ne' - un hit in devenire