Rapid

Andone, multumit cu egalul de la Galati

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, dupa rezultatul de egalitate obtinut de Rapid, în deplasare, scor 0-0, cu Otelul Galati, ca echipa galateana a avut ocaziile mai mari de gol, astfel ca formatia giulesteana trebuie sa fie multumita cu aceasta remiza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un rezultat echitabil. Otelul a avut ocaziile mai mari si cred ca ar trebui sa fim multumiti cu acest egal. Din pacate nu am reusit sa-mi montez echipa dupa meciul cu Steaua, poate este si greseala mea ca nu am facut schimbari în echipa. Din pacate sansele noastre pentru Liga Europa sunt nule acum. Ne bazam pe trei puncte la Galati si apoi urma meciul cu Dinamo. Desi am controlat meci, nu am avut sarea si piperul în fata portii, nu am avut sclipiri", a precizat Andone în conferinta de presa de la finalul meciului.

Tehnicianul rapidist a precizat despre o posibila ramânere a sa la gruparea giulesteana si pentru sezonul viitor ca se vor sti mai multe la o saptamâna dupa terminarea sezonului Ligii I: "Sunt doua variante acum pentru Rapid. Daca nu prinde Liga Europa este varianta întineririi masive a lotului, iar în cazul în care se va califica în Europa trebuie transferati patru - cinci jucatori de valoare. Cât despre situatia mea, trebuie sa dau un raspuns pâna pe 31 mai, la o saptamâna dupa terminarea campionatului. Totusi, chiar daca eu vreau sa ramân trebuie ca în primul rând si ei sa doreasca sa ma tina".

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca gruparea antrenata de Ioan Andone a prins "o zi mai proasta" în jocul de la Galati. "Un rezultat care ne multumeste dupa desfasurarea jocului. Otelul Galati are echipa buna si cred ca astazi (n.r. - sâmbata) putea sa câstige. Nu acesta este Rapidul, azi a prins o zi foarte proasta", a spus Copos.

George Copos a mers la pauza la vestiarul echipei Rapid. Întrebat care a fost motivul vizitei conducatorului rapidist la pauza meciului, tehnicianul Andone a raspuns: "Copos nu a intrat în vestiar, a ramas în usa, iar când jucatorii au iesit pentru repriza secunda el i-a încurajat".

Formatia Rapid Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, partida sustinuta, sâmbata, în deplasare, în fata echipei Otelul Galati, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Mediafax



Andone, multumit cu egalul de la Galati