Rapid

Acord cu Peseiro. Mai lipsesc banii

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca a ajuns la o intelegere cu antrenorul Jose Peseiro pentru rezilierea contractului, conducerea urmand sa vanda un jucator pentru a-i plati tehnicianului si secunzilor acestuia salariile restante. Pana la achitarea sumelor, portughezul ramane cazat la Pro Rapid.
"Noi am ajuns la un acord cu Peseiro pentru rezilierea contractului, totul este in regula cu dansul. Dar pana acum nu am semnat nimic cu Peseiro, documentele de reziliere le semnam cand primeste banii, e normal. Important este ca avem aceasta intelegere cu el, ca am batut palma. Acum trebuie sa vindem un jucator, sa-i platim ce avem de platit si gata", a spus noul director general al gruparii giulestene.

Solutia de vanzare a unui jucator pentru a putea plati salariile restante ale tehnicianului lusitan si ale secunzilor sai vine ca urmare a faptului ca actionariatul clubului a refuzat sa sustina financiar rezilierea contractelor acestora.

Sichitiu nu a dorit sa divulge suma pe care trebuie sa o primeasca Jose Peseiro si cei trei secunzi ai sau, dar a explicat ca aceasta este convenabila pentru Rapid. "Conditiile sunt avantajoase si pentru club, si pentru el. Dar acum trebuie sa gasim resursele financiare pentru a pune in practica acest lucru, lucru care nu e chiar usor", a precizat Sichitiu.

Intrebat ce jucator va fi vandut, Grigore Sichitiu a raspuns: "Nu avem nicio veste privind transferurile pana acum. Poate luni se va concretiza ceva, dar asta o sa stim atunci. Nu pot sa spun despre ce jucator e vorba".

Mediafax


Acord cu Peseiro. Mai lipsesc banii