Rapid

Acuzat de blaturi

Dani Coman a fost acuzat de conducatorii Rapidului ca, in trecut, ar fi trucat mai multe meciuri. Vicepresedintele CA al giulestenilor, Dragos Nedelcu, sustine ca a aflat acest lucru chiar de la unul dintre oficialii cu vechime din Grant.
"Ni s-a sugerat ca Dani Coman nu are un trecut tocmai corect la Rapid. Este posibil ca el sa fi vandut mai multe meciuri ale Rapidului in trecut. De asemenea, face o atmosfera proasta in vestiar. Ne-a fost teama sa continuam cu el, pentru ca nu este dedicat clubului, asa cum apare in imagini, ci interesat mai mult de partea financiara. Cel putin asa ni s-a spus", a spus Dragos Nedelcu la Informatia.

Fathi Taher a intarit spusele lui Nedelcu. "Cand am venit noi, conducerea era impotriva lui Dani Coman. Nu m-a interesat ce mi-au spus cei de acolo, din acest motiv am alergat atata dupa el", a confrimat Taher.

Meciul despre care oficialul giulestenilor a facut referire a fost cel din sezonul trecut dintre CFR Cluj si Rapid, in care ardelenii s-au impus cu 1-0. In respectivul meci, Dani Coman a parut singurul rapidist care a parut ca joaca "pe bune", parand mai multe suturi periculoase ale elevilor lui Andone.

Dragos Nedelcu a precizat insa ca Fathi Taher l-a dorit in continuare pe Coman la Rapid, doar ca acesta si-a dorit sa plece, sustinand ca are o oferta din strainatate.

Dani Coman a negat cu vehementa dezvaluirile facute de Dragos Nedelcu, trimitand sageti catre conducatorii giulestenilor.

"Sunt sigur ca i-a deranjat foarte mult ca am avut personalitate si ca nu am stat sa ma calce in picioare. Eu sunt unul dintre cei mai credinciosi jucatori, un exista saptamana sa nu ma duc la Biserica. Daca ei s-au ocupat toata viata de acest lucru, nu inseamna ca si eu fac la fel", a replicat Coman.

Dani Coman a devenit jucator liber de contract la inceputul acestei saptamani, dupa ce nu si--a primit salariul in ultimele doua luni.

Onlinesport


Acuzat de blaturi