Rapid

Andone semneaza maine cu Rapid

Ioan Andone va ocupa incepand de marti functia de director tehnic al Rapidului. "Falcosul" va fi numit in aceasta pozitie deoarece in acest sezon nu mai are dreptul sa antreneze in Liga I, astfel ca giulestenii fenteaza sistemul.
Fathi Taher a purtat deja discutii preliminare cu Ioan Andone, iar luni este programata intalnirea decisiva, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj avand sanse de peste 90 la suta pentru a ajunge pe banca Rapidului.

Ioan Andone a cerut un scurt ragaz de gandire pentru a analiza cateva oportunitati din strainatate, Ucraina si Grecia fiind variantele pe care acesta le mai are la dispozitie. Chiar si asa, dorinta de revansa in Liga I il face pe Andone sa accepte oferta giulestenilor.

"Ioan Andone este un antrenor bun, iar daca a facut treaba la CFR Cluj, unde a avut o situatie asemanatoare, de ce n-ar face si la Rapid?", spune Fathi Taher.

Nicolae Manea va redeveni administrator delegat deoarece el a fost instalat in functie doar pentru meciul cu Pandurii Targu Jiu, pierdut cu 0-2.

Onlinesport


Andone semneaza maine cu Rapid