Rapid

Andrade isi doreste ca Danut Coman sa isi rezolve situatia contractuala

Portarul Rapidului, Elinton Andrade, a declarat, miercuri, ca isi doreste ca rivalul sau la postul de titular, Danut Coman, sa isi rezolve cat mai repede situatia contractuala, deoarece este un jucator bun, care nu merita "ce i se intampla".
"Nu am nicio teama ca Dani Coman a fost inclus pe lista UEFA. Sunt foarte fericit ca el face parte din lot, trebuia sa fie alaturi de noi. Dani Coman e un portar bun, nu unul oarecare. Eu mi-am dorit mereu sa ajung sa joc. S-a intamplat ce s-a intamplat cu Dani si am avut eu sansa sa apar. Am jucat cinci meciuri. Eu vreau sa i se rezolve si lui Dani Coman cat mai repede problema, pentru ca are 29 de ani si nu merita ce i se intampla. Situatia lui este urata. Ar trebui sa se rezolve mai repede. Ma gandesc ca are o personalitate mare, care il ajuta sa treaca peste lucrurile astea", a spus Andrade.

Brazilianul a mentionat ca i s-a comunicat ca nu va fi titular in meciul cu FC Timisoara, scor 0-1, cu cateva ore inainte de joc: "Nu ma asteptam sa fiu inlocuit cu Pardo la meciul cu Timisoara. Am aflat cu cateva ore inainte de meci ca voi fi inlocuit. Ma antrenasem toata saptamana pentru a fi titular. Antrenorul este cel care decide, stie mai bine de ce ia unele hotarari. Nu este adevarat ca am fost schimbat ca am gresit in meciul cu Dinamo. Asta a fost optiunea antrenorului, a zis ca merita si Pardo o sansa, dar nu am fost schimbat pentru ca as fi gresit cu Dinamo".

In ceea ce priveste gafa facuta de Pardo in ultimele minute ale jocului cu FC Timisoara, din cauza careia giulestenii au fost infranti, Andrade a afirmat: "Marii portari trebuie sa suporte orice situatie. Pana la gol a jucat bine. Este un invingator si sunt sigur ca va trece peste acest moment".

FC Rapid a pierdut duminica al doilea meci din acest sezon, 0-1 cu FC Timisoara, si a cazut pe locul 6 in clasament. In acest joc din etapa a 6-a, poarta giulestenilor a fost aparata, pentru prima data, de Urko Pardo, dupa ce in primele cinci runde titular a fost Elinton Andrade.

Atacantul Claudio Mejolaro "Pitbull" considera ca Rapid poate elimina pe Wolfsburg din turul I al Cupei UEFA: "Este un mare adversar, dar nu este imposibil sa trecem de Wolfsburg. O echipa mare nu trebuie sa tina cont de ce adversar are".

Intrebat pe cine considera ca fiind principalii adversari ai echipei sale in lupta pentru titlul de campioana a Romaniei, Mejolaro a afirmat: "Nu conteaza ce adversari avem, pe noi trebuie sa ne intereseze doar de noi, de munca noastra si sa ne imbunatatim jocul, indiferent de ce adversar intalnim".

"Pitbull" a mai spus ca nu se teme ca ar putea trece si el prin situatia in care se afla portarul Danut Coman: "Fiecare jucator are situatia lui. Nimanui nu-i place ce se intampla cu Dani Coman. Insa, nu suntem toti la fel. Nu putem sti ce se poate intampla fiecaruia dintre noi".

Rapid Bucuresti va intalni formatia germana VfL Wolfsburg in turul I al Cupei UEFA. Partida tur se va disputa pe 18 septembrie, in Germania, in timp ce jocul retur va avea loc la 2 octombrie, la Bucuresti.

NewsIn


Andrade isi doreste ca Danut Coman sa isi rezolve situatia contractuala