Rapid

Taher: "Jucatorii s-au suparat ca le-am marit salariile"

Fathi Taher considera ca nemultumirea jucatorilor romani din ultima vreme este datorata deciziei actionariatului de a le mari salariile. Taher crede ca jucatorii il banuiesc de lucruri murdare.
"Am promis de la inceput ca marim salariile tuturor jucatorilor, nu numai lui, ci si lui Lazar, lui Grigore....Toti s-au suparat. Si Marius Constantin. Nu inteleg de ce. Unii din ei au crezut ca le conditionez marirea salariilor, dar nu e adevarat. S-au suparat. Schimbarea radicala de la Rapid i-a surprins pe jucatori. Multa lume nu a crezut", a spus Taher la Fanatik Show.

Taher ridica echipa in slavi
Fathi Taher nu a venit la meciul echipei sale de sambata seara, dar si-a dat cu parerea despre jucatorii noi si despre antreorul Jose Peseiro, pe care il considera "un dar de la Dumnezeu".

"Sunt super incantat, super fericit in primul rand pentru ca jucatorii adusi au confirmat ca am avut dreptate. Sunt extraordinar de multumit de performanta jucatorilor. Nu le-au facut cadouri adversarilor. Au aratat ca sunt capabili sa faca performanta. Nu am avut emotii, dar aveam teama sa vad daca ce credeam eu o sa fie adevarat. Stiam ca am o echipa extraordinar de buna, cu jucatori foarte buni. Peseiro este un antrenor extraordinar. La Rapid sunt numai astfel de oameni. Suntem o familie adevarata. Faptul ca a venit Peseiro in locul lui Ladislau Boloni eu il consider drept un cadou de la Dumnezeu", a afirmat Taher

Onlinesport


Taher: "Jucatorii s-au suparat ca le-am marit salariile"