Rapid

Rednic nu tine de Sapunaru si Constantin

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a declarat duminica, la intoarcerea din Belgia, unde a urmarit doua meciuri, ca este dispus sa renunte la Marius Constantin si Cristian Sapunaru, daca fotbalistii isi vor mentine protestul in urma nemultumirilor legate de salariile pe care le primesc.

"Daca Sapunaru si Constantin vor sa plece, sunt liberi sa o faca, eu nu ii tin cu forta. Este treaba lor. Cine nu-si doreste sa ramana la Rapid este liber sa plece, eu nu ma impotrivesc. Daca isi gasesc in alta parte conditii mai bune, bravo lor", a declarat duminica, pe aeroportul Henri Coanda, Mircea Rednic.

Fundasii Rapidului, Marius Constantin si Cristi Sapunaru, sunt nemultumiti de valoarea contractelor si au amenintat ca nu se vor prezenta la reunirea lotului, conform Gazetei Sporturilor.

Rednic a vorbit si despre schimbarile din lotul Rapidului in aceasta iarna: "Nu vreau sa plece nimeni. As vrea sa intarim lotul cu doi sau trei jucatori. Am discutat cu mai multi jucatori, sunt cativa si din tara, si sper sa reusim sa finalizam dupa Sarbatori cateva transferuri", a mai spus Rednic, care a adaugat ca Rapidul va lupta pentru titlu in urma acestor intariri.

Rednic a fost in Belgia unde a asistat la doua partide pentru a urmari cativa jucatori pe care intentioneaza sa ii achizitioneze in perioada de transferuri.

Antrenorul Rapidului a comentat ironic gestul lui George Copos, care i-a cumparat o masina: "Abia astept sa o vad si vom vorbi dupa aceea. Oricum, era stipulata in contract si ar fi trebuit sa mi-o dea mai devreme", a continuat Rednic, care a incheiat precizand ca interesul Stelei pentru Buga nu este o noutate, iar despre o eventuala oferta de la FC Brasov pentru Maldarasanu nu a auzit nimic, dar "fiecare jucator decide pentru soarta lui".

Patronul Rapidului, George Copos, a spus ca i-a facut cadou de Craciun lui Mircea Rednic o masina BMW X3.

NewsIn

 



Rednic nu tine de Sapunaru si Constantin