Rapid

Rednic vrea prima victorie pe Giulesti de la revenirea la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca isi doreste foarte mult sa castige partida cu Unirea Urziceni, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, pentru a obtine astfel prima victorie a sa pe teren propriu de la revenirea in Giulesti.

"Este un meci foarte important pentru Rapid, un meci greu tinand cont ca intalnim ocupanta locului doi a clasamentului. Unirea are o echipa buna care a castigat cu Steaua si a facut egal cu Dinamo. Oricum, eu imi doresc foarte mult sa castig, sa obtin prima victorie pe Giulesti de la revenirea la Rapid. Nu stiu daca va fi mai greu cu Unirea decat cu CFR, cred ca depinde foarte mult de cum incepem meciul. Oricum, ei pierd foarte greu, nu degeaba au ajuns pe locul doi. Rezultatele lor nu sunt intamplatoare", a spus Rednic.

Tehnicianul giulestean a mentionat ca va juca tot cu patru atacanti, el fiind multumit de modul in care acestia au evoluat in partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-1, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. "Normal ca voi juca tot cu patru atacanti. Lucrurile la Targu Jiu au mers foarte bine, echipa s-a miscat bine, nu vad de ce as schimba. Jucam acasa si vrem sa castigam, iar pentru asta trebuie sa dam goluri. O problema ar putea fi in aparare, acolo unde Maftei este incert. S-a accidentat joi cu Pandurii si nu stiu daca poate fi recuperat pana la meciul cu Unirea", a completat Rednic.

Mediafax



Rednic vrea prima victorie pe Giulesti de la revenirea la Rapid