Rapid

Lovit de Marius Constantin, Emil Dica a vrut sa plece de la Rapid

Dupa ce a primit un cap in gura in finalul meciului cu Politehnica Iasi de la Marius Constantin, mijlocasul Rapidului, Emil Dica, l-a anuntat pe Mircea Rednic in vestiar ca nu mai vrea sa continue la Rapid, dar "Puriul" l-a convins pe acesta sa ramana.
In finalul meciului dintre Politehnica Iasi si Rapid, Emil Dica a gresit o pasa si iesenii au plecat pe contraatac. Marius Consantin i-a reprosat lui Dica faptul ca a pasat gresit, iar intre ei doi a avut loc un schimb de replici, urmat de un cap in gura aplicat de fundasul Rapidului lui Dica, culminat de amenintarile lui Dica din vestiar.

"Eu chiar eram suparat pe Dica pentru ca pasase gresit. Nu am vazut in timpul meciului ce s-a intamplat, ca a fost lovit. E un gest pe care nu il iert pe Marius Consantin. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Dupa meci am discutat si cu Dica si cu Marius Constantin. Atata ambitie ca la jucatorilor Rapidului nu am vazut nicaieri. Marius Constantin mi-a zis ca din greseala l-a lovit, ca s-a indreptat spre el, iar Dica a facut si el un pas in fata, dar Emil Dica mi-a spus ca nu stie daca mai continua la Rapid. Era suparat, avea si sange, iar eu trebuia sa ii impac repede ca sa plec la conferinta. Marius Constantin si-a cerut scuze de vreo cinci ori. Voi lua masuri, pentru ca eu am venit de doua saptamani la Rapid si nu concep astfel de gesturi", a spus Mircea Rednic la Sport Total FM.

Onlinesport


Lovit de Marius Constantin, Emil Dica a vrut sa plece de la Rapid