Rapid

Copos: "Bergodi a fost nervos, dar i-a trecut, totul e bine acum"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, sambata seara, agentiei NewsIn, ca antrenorul Cristiano Bergodi a fost suparat la finalul meciului din cauze care tin strict de echipa, dar supararea i-a trecut la scurt timp dupa meci.


"Chiar acum sunt la masa cu domnul Bergodi, mancam niste paste. A fost putin nervos si am vrut sa il calmez. I-a trecut, totul e bine acum. A fost putin suparat, sunt chestii interne, care tin de echipa, inerente as putea spune. Supararea lui nu are nicio legatura cu transferurile sau cu alte aspecte care tin de conducere. Oricum, nu mai conteaza, important e ca i-a trecut", a spus Copos.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a plecat suparat de la stadionul Giulesti, la finalul meciului cu Universitatea Craiova (2-0), fara a participa la conferinta de presa. Ofiterul de presa al giulestenilor, Cristian Costache, a motivat absenta lui Bergodi prin faptul ca italianul "nu s-a simtit in stare sa vina la conferinta presa, resimtindu-se dupa acest meci".

Copos: "Nu mai e nimic cu Niculae, am vorbit cu el si treceau cuvintele pe langa el"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, sambata, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, ca a incetat negocierile cu Daniel Niculae pentru o eventuala revenire a acestuia in Giulesti, deoarece atacantul nu a raspuns la negocieri.

"Nu mai e nimic cu Niculae, am vorbit cu el si treceau cuvintele pe langa el. Ne pare rau ca nu am mai adus un stoper si un atacant", a spus Copos.

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, pentru NewsIn, ca transferul lui Daniel Niculae la Rapid a cazut, principalul motiv fiind neintelegerile privind perioada in care jucatorul urma sa evolueze in Giulesti.

"O victorie mare, meritata. Ma bucur pentru Bergodi si pentru echipa. Felicit linia defensiva, ar putea fi si la nationala Romaniei. Am format o linie defensiva foarte puternica. Sunt foarte fericit pentru Dobroiu, a aratat ca are vana", a spus Copos referitor la meciul castigat de alb-visinii in fata Universitatii Craiova.

De asemenea, secretarul general al giulestenilor, Nicolae Manea, a considerat ca Rapid a fost mai buna, in special in partea a doua: "In prima repriza, Craiova a reusit sa se ridice la valoarea Rapidului. In partea a doua, noi am fost superiori. A fost greu pana la primul gol. Rapid creste in joc de la meci la meci, sper sa jucam la fel de bine si in partida urmatoare. 

Rapid a reusit sa castige partida disputata sambata, in etapa a 6-a a Ligii I, pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, prin golurile marcate in partea a doua de Cesinha si Dobroiu. In etapa a 7-a a Ligii I, giulestenii se vor deplasa in Ghencea, pentru a infrunta Steaua.

NewsIn

 


Copos: "Bergodi a fost nervos, dar i-a trecut, totul e bine acum"