Poli Timisoara

Manchester City vine dupa Pantilimon

Seicii de la Manchester City au ramas impresionati de calitatile lui Costel Pantilimon pentru care au trimis deja o oferta scrisa. Reprezentantii clubului englez sunt asteptati in urmatoarele zile la Timisoara pentru definitivarea transferului.
Team-managerul echipei Poli Timisoara, Daniel Stanciu, a anuntat ca un club puternic din Anglia a inaintat o oferta pentru portarul banatenilor. Toate indiciile duc catre Manchester City, chiar daca Stanciu nu a dorit sa confirme.

"Exista un interes pentru Pantelimon din partea a doua cluburi mari din Europa, vedem zilele viitoare ce se întampla. E vorba de Udinese si un club din Anglia, care a facut o oferta buna din punct de vedere financiar, dar pe un termen lung.

Nu pot sa confirm în acest moment ca e vorba de Manchester City, pot spune doar ca azi am primit oferta si zilele viitoare vor veni reprezentantii echipei ca sa discute despre conditiile transferului. Sper ca în cateva zile sa se realizeze", a spus Stanciu la gsptv.

Cea mai buna oferta pe care banatenii au primit-o in aceasta vara pentru Pantilmon a fost de la Udinese, 1.8 milioane de euro.

Joe Hart, Stuart Taylor si Gunnar Nielsen sunt portarii pe care City ii are in acest moment in lot.

Onlinesport


Manchester City vine dupa Pantilimon