Poli Timisoara

Sandu explica desfasurarea haotica de la Comitetul Executiv

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a explicat modul in care s-a desfasurat luni Comitetul Executiv. Sandu a explicat de ce li s-a permis banatenilor si i-a plans de mila lui Dumitru Dragomir pentru ca nu a reusit sa traga sforile asa cum a dorit.
"Oamenii de la cluburi au fost indusi in eroare de catre oameni din jurul nostru ca totul depinde numai de mine. Eu nu am atributii in acest sens. Si atunci, folosindu-ma de prevederile din statut am trimis o scrisoare celor trei cluburi in care le transmiteam ca suntem obligati sa recunoastem hotararile TAS. Astazi am certificat acest lucru in manualul de licentiere", a spus Mircea Sandu la gsptv.

Seful FRF a explicat apoi motivul pentru care a iesit  din sala in cel mai important moment al sedintei si a mentionat ca decizia prin care procesul de licentiere era desfiintat pentru urmatorii trei ani a fost o "prostie".

"M-am recuzat pentru ca am un proces cu domnul Iancu si am vrut sa fiu echidistant. In plus, nu am atributii in acest sens, asa ca i-am acordat prerogativele domnului Dragomir. In prima faza, eliminasera aprobarea manualului de licentiere pentru trei ani de zile, o decizie care distrugea fotbalul! O prostie! Aceasta greseala a fost indreptata si anulata!  Eu n-aveam cum sa ma duc sa le spun membrilor ca n-au cum sa voteze asa ceva. N-am influentat niciodata un membru al Comitetului Executiv. Mitica, saracu', vrea sa ajute. Dar trebuie sa ajuti cu legea in mana! Bine ca am indreptat o greseala care se putea comite!", a completat Sandu.

In schimb, Sandu  a refuzat sa vorbeasca despre votul care a mentinut prima data cele trei echipe in prima liga, dar care ulterior a fost anulat.

"Nu stiu de votul asta. Comitetul Executiv nu are atributii in procesul de licentiere! N-am fost in sala in acel moment", a conchis Sandu.

Onlinesport


Sandu explica desfasurarea haotica de la Comitetul Executiv