Poli Timisoara

Dragomir a tradat cluburile

Dumitru Dragomir are motive sa se teama dupa ce a fost sustinatorul numarul unu al Timisoarei in Comitetul Executiv. Seful Ligii nu a respectat indicatiile pe care le-a primit din partea cluburilor si si-ar putea pierde postul de presedinte LPF, pe care il detine de 15 ani.
Inaintea Comitetului Executiv, Dumitru Dragomir a solicitat parerea cluburilor de Liga 1 in ceea ce priveste situatia Bistritei si a Timisoara. Majoritatea raspunsurilor au fost negative, insa Dragomir nu a tinut cont de parerea lor.

Martori oculari povestesc ca Dragomir a fost sustinatorul numarul unu al banatenilor in Comitetul Executiv dupa ce Mircea Sandu, incredibil!, a iesit din sala in momentul cel mai arzator.

"Dragomir dadea din maini, urla si parca innebunise. Mai avea putin si-l injura pe Marius Stan cand acesta i-a cerut sa nu uite ca este reprezentantul tuturor cluburilor", ne-a declarat un membru al Comitetului Executiv.

Seful galatenilor l-a infuriat la maxim pe Dragomir in momentul in care a fluturat in sala cele 14 raspunsuri impotriva mentinerii Timisoarei si a Bistritei in prima liga.

Marius Stan vrea insa sa mearga pana la capat si intentioneaza sa faca demersurile necesare pentru a convoca Adunarea Generala a LPF, in care sa se aduca in discutie modul in care Dumitru Dragomir a gestionat aceasta problema.

Onlinesport


Dragomir a tradat cluburile