Poli Timisoara

Marian Iancu, la fundul sacului?

Poli Timisoara va face un pas important in acest an - listarea la Bursa - insa demersul lui Marian Iancu este pus pe seama problemelor financiare pe care boss-ul de pe Bega le traverseaza.
Cel care a lansat aceasta ipoteza este Gigi Becali, un apropiat al patronului de la Poli Timisoara. "Am inteles ca Iancu listeaza echipa la Bursa pentru ca vrea sa vanda, deoarece are probleme cu banii. Altfel, de ce ar da actiunile?", a afirmat Becali.

Spusele lui Becali sunt confirmate partial si de modul in care a activat echipa banateana pe piata transferurilor in ultima perioada. In vara, banatenii au cheltuit doar 400 de mii de euro pentru transferuri, iar bugetul nu este mai mare nici in aceasta iarna.

Acest lucru s-a resimtit si in incercarea de a-l transfera pe Semedo, care a refuzat salariul de 10 mii de euro lunar si a preferat sa plece in Cipru.

Totusi, speranta lui Marian Iancu pare ca sta in suporteri. Dupa ce si-au recapatat palmaresul, oficialii gruparii de pe Bega au inceput sa faca ultimele demersuri pentru listarea echipei la Bursa.

Banatenii ar urma sa listeze actiuni in valoare de 21 de milioane de euro, iar suporterii care vor cumpara vor avea si beneficii.

Cea mai importanta ar fi dreptul de vot in alegerile pentru presedintia Consilului de Administratie, indiferent de numarul actionilor detinute.

Presedintele va fi ales din doi in doi ani, dar numai dupa ce numarul actiunilor vandute catre suporteri va fi de cel putin 25%.

Onlinesport


Marian Iancu, la fundul sacului?