Poli Timisoara

Cosmin Contra: "Echipa a fost agresiva, asa cum imi doresc eu sa fie"

Antrenorul echipei FC Timisoara, Cosmin Contra, a declarat, sâmbata, dupa victoria cu Sportul Studentesc, scor 2-1, ca formatia sa a fost mai agresiva, precizând ca asa îsi doreste sa evolueze elevii sai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost o victorie muncita. Echipa trebuie sa aiba mai multa personalitate în joc si o posesie mai buna, însa acum sunt multumit de cele trei puncte. Am avut emotii mari, la primul meu meci, dar n-am vrut sa le arat. Am reusit sa revenim, dupa ce am fost condusi, iar echipa a fost agresiva, asa cum îmi doresc eu sa fie. Sunt multumit de rezultat si de munca depusa de baieti. De asemenea, ma bucur pentru «Scuti» (n.r. - Scutaru) si pentru faptul ca da totul pe teren", a spus Cosmin Contra.

Fundasul Cristian Scutaru, marcatorul celor doua goluri din partida cu Sportul Studentesc, a afirmat ca a fost "înger si demon" pentru echipa sa. "Pentru echipa am fost înger si demon, deoarece la golul celor de la Sportul, eu fiind fundas, trebuia sa fac ceva. M-am revansat prin faptul ca am reusit sa marchez cele doua goluri, pentru care ma bucur foarte mult", a precizat Scutaru.

Formatia FC Timisoara a învins, sâmbata, pe teren propriu, scor 2-1 (1-1), echipa Sportul Studentesc, în etapa a VIII-a a Ligii I, la prima partida a lui Cosmin Contra ca antrenor al gruparii banatene, meci în care a si evoluat din minutul 82.

Mediafax



Cosmin Contra: "Echipa a fost agresiva, asa cum imi doresc eu sa fie"