Poli Timisoara

Timisoara l-a luat pe Zicu

Lovitura de teatru in Liga 1! Dorit insistent in ultimele sase luni de Rapid, Ianis Zicu va ajunge in cele din urma la Timisoara. Marian Iancu a batut palma cu Nicolae Badea, iar Zicu va face joi primul antrenament cu gruparea de pe Bega.
Timp de doua luni au negociat Dinamo si Rapid schimbul dintre Stefan Grigorie si Ianis Zicu. In zadar, insa! Primul nu a dorit sa mearga la Dinamo, deoarece simte ca are o sansa in Giulesti, astfel ca dinamovistii au fost nevoiti sa caute solutii pentru Zicu.

Timisorenii s-au oferit sa devina o clinica de reabilitare a lui Ianis Zicu si s-au inteles rapid cu dinamovistii. Vor plati in schimbul lui Zicu aproximativ 300 de mii de euro, iar jucatorul va castiga 180 de mii de euro pe sezon.

Ianis Zicu este al doilea jucator ajuns de la Dinamo in Banat in aceasta vara, dupa Hristu Chiacu.

Banatenii l-au dorit insistent pe Zicu si in urma cu trei ani. Au oferit chiar 3 milioane de euro, o suma record pentru fotbalul romanesc, dar Giovani Becali l-a directionat in Stefan cel Mare.

Ajuns la 26 de ani, Zicu se afla in fata ultimei sanse ca fotbalist la nivel inalt. Dupa ce a pacalit fotbalul in ultimii ani, Zicu trebuie sa dovedeasca la Timisoara ca nu este terminat. Va fi greu, in conditiile in care dinamovistii nu sunt priviti tocmai bine in Banat. In plus, Zicu mai are un defect. Banatenilor le plac luptatorii, exact ceea ce machidonul a dovedit ca nu este.

Onlinesport


Timisoara l-a luat pe Zicu