Poli Timisoara

Arman Karamian si Maxim vor sa joace cu Celtic in preliminariile Ligii Campionilor

Atacantul armean al lui FC Timisoara, Arman Karamian, a declarat duminica, la Debrecen, ca isi doreste ca formatia banateana sa joace impotriva lui Celtic in preliminariile Ligii Campionilor, in speranta ca se va repeta istoria si trupa de pe Bega va reusi din nou sa ii invinga pe scotieni.
"Trecem printr-o perioada normala de acumulari fizice si trebuie sa muncim foarte mult, deoarece in Champions League, chiar si in faza preliminariilor, nu poti sa faci fata daca nu esti pregatit perfect. In Liga Campionilor, mi-as dori sa jucam acolo cu Celtic sau Anderlecht. Celtic in mod special as vrea, deoarece stiu ca in urma cu aproape trei decenii scotienii au fost eliminati la Timisoara si, poate, istoria se va repeta", a declarat Arman Karamian, duminica, pentru site-ul oficial al echipei viola.

Jucatorul armean a mai precizat ca o alta dorinta a sa este ca in campionatul viitor FC Timisoara sa obtina un trofeu, "sa se bucure toti fanii si intreg Banatul".

In privinta situatiei contractuale, Arman a spus ca va discuta in Austria cu patronul Marian Iancu, precizand ca si el, si fratele sau Artiom isi doresc sa ramana la Timisoara.

Un alt jucator din lotul Timisoarei, Florin Maxim, isi doreste de asemenea sa joace cu Celtic in preliminariile Ligii Campionilor. "Eu imi doresc sa intalnim pe Celtic Glasgow, deoarece imi plac formatiile britanice", motiveaza Maxim, pentru care cantonamentul de la Debrecen reprezinta "o perioada grea, cu acumulari fizice absolut necesare pentru orice fotbalist".

NewsIn


Arman Karamian si Maxim vor sa joace cu Celtic in preliminariile Ligii Campionilor