Poli Timisoara

Amuneke spune ca a ales cu inima atunci cand a semnat cu echipa de pe Bega

Noua achizitia a echipei FC Timisoara, Kevin Amuneke, a declarat vineri, dupa primul antrenament sub conducerea lui Gabi Balint, ca a facut o alegere buna atunci cand a venit in Romania si va lupta cat mai mult pentru a prinde un loc de titular, transmite corespondentul NewsIn.
"Am ales aceasta provocare si la fel ca si colegii mei vreau sa ne indeplinim obiectivele, chiar daca nu va fi usor. Cred ca am facut alegerea cea mai buna cand am venit aici, si pot spune ca am decis cu inima si nu cu mintea. Am colegi buni, radem tot timpul, glumim si e o atmosfera excelenta de lucru. Vreau sa prind un loc in echipa si voi lupta pentru asta. Respect pe toata lumea si vreau sa fiu tratat la fel", a declarat Kevin Amuneke, care joi a semnat un contract pe 5 ani cu FC Timisoara, iar vineri a efectuat primul antrenament la noua sa echipa.

Nigerianul Kevin Onyekachi Amuneke (22 de ani, 1,79 metri) a venit de la clubul suedez IFK Norrkoping, iar in cariera a mai evoluat la Landskrona (Suedia), Vitoria Setubal (Portugalia) si TSKA Sofia (Bulgaria). A fost convocat si de doua ori la nationala Nigeriei si este al doilea jucator nigerian din lotul banatenilor, dupa Abiodun Agunbiade.

Pe de alta parte, la FC Timisoara si-a inceput munca si noul preparator fizic, italianul Michele Bon. Acesta a mai lucrat la grupele de juniori ale formatiei AC Milan, iar in 2004 a venit la Sportul Studentesc. In 2006 a plecat la Wisla Cracovia, iar din 2007 pana in prezent a fost sub contract cu Unirea Urziceni, in toata aceasta perioada el lucrand cu Dan Petrescu.

NewsIn


Amuneke spune ca a ales cu inima atunci cand a semnat cu echipa de pe Bega