Poli Timisoara

FC Timisoara are sapte jucatori convocati la nationala

Sapte jucatori de la FC Timisoara au fost convocati, pana acum, pentru actiunile internationale ce se vor desfasura intre 18 si 20 august, pe "batranul continent". De la echipa mare, cinci fotbalisti au fost selectionati, informeaza site-ul oficial al clubului.
Atacantul Dejan Rusic (foto) a fost chemat la nationala Sloveniei, pentru "amicalul" cu Croatia, din 20 august. Fundasul Milos Brezinsky va face parte din lotul Slovaciei, la jocul de verificare din 20 august, contra nationalei Greciei. Pe de alta parte, portarul Costel Pantilimon si fundasul Srdjan Luchin au fost selectionati pentru echipa nationala de tineret a tarii noastre, in vederea jocului de calificare la Campionatul European din 2009, din 20 august, din deplasare, cu Tara Galilor. Un alt aparator, Kenan Cejvanovic, a fost anuntat si el ca este in efectivul Under 21 al Bosniei Hertegovina, pentru partida amicala cu Croatia, din 20 august.
De asemenea, doi jucatori proveniti din Republica Moldova au fost convocati pentru actiunile reprezentativelor, de saptamana viitoare. Mijlocasul Artur Patras este in lotul care va disputa un meci de calificare, pe 19 august, cu Germania. Atacantul Ion Leagu este chemat la nationala Under 19 a Moldovei, pentru "dubla" de verificare cu Romania, din 18, respectiv 20 august.

Onlinesport: Andrei Preotu


FC Timisoara are sapte jucatori convocati la nationala