Poli Timisoara

Alexa: "Avem multe de reglat, trebuie sa fim modesti"

Mijlocasul echipei FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat, dupa victoria cu scorul de 6-0 din meciul amical cu FC Bihor, ca jucatorii formatiei banatene trebuie sa fie modesti, deoarece mai sunt multe de reglat, transmite corespondentul Mediafax.

"A fost un penultim test inainte de inceperea campionatului. Important este ca l-am castigat si am facut un antrenament bun. Nu cred ca rezultatul este important. Important este sa ne omogenizam, deoarece sunt multi jucatori noi si cred ca a fost un test important. Mai sunt zece zile pana la inceperea campionatului, mai avem multe de reglat si trebuie sa fim modesti pentru ca in prima liga e cu totul si cu totul altceva", a spus Alexa.

Atacantul Gigel Bucur este bucuros ca niciun jucator timisorean nu s-a accidentat in amicalul cu FC Bihor. "E bine ca am reusit sa jucam, sa castigam acest meci cu o echipa destul de buna din Liga a II-a, dar important este ca am iesit sanatosi din teren si asteptam cu nerabdare primul meci cu FC Arges", a afirmat Bucur.

Inainte de inceperea campionatului, FC Timisoara va juca un ultim meci amical, sambata, pe teren propriu, cu Steaua Rosie Belgrad sau cu Vojvodina Novi Sad.

Mediafax



Alexa: "Avem multe de reglat, trebuie sa fim modesti"