Poli Timisoara

Aliuta: "Vom avea un meci foarte greu cu UTA"

Mijlocasul Politehnicii Timisoara, a declarat, miercuri, ca gruparea de pe malul Begai este mai puternica decat cea aradeana, insa atrage atentia ca meciul cu UTA va fi unul dificil.
"Nu mai exista echipe slabe in campionatul romanesc. Cred ca vom avea un meci foarte greu cu UTA. Trebuie sa tratam partida cu maxima responsabilitate. Este un meci al orgoliilor, pe care speram sa il castigam. Orice joc este important. Este un derby si trebuie sa il tratam ca atare. Important este jocul nostru. Daca vom evolua la capacitate maxima, nu cred ca vom avea probleme, fiindca eu consider ca suntem mai buni decat ei", a spus  Aliuta, citat de site-ul clubului.

Fotbalistul Politehnicii spune ca Timisoara are o sansa buna pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor, dar se ghideaza dupa proverbul "toate la timpul lor". "Putem sa ne gandim la locul doi, dar trebuie sa o luam usor, sa castigam fiecare partida si la final vom vedea unde suntem", a opinat Aliuta.

Autorul golului victoriei din Giulesti, Arman Karamian, a vorbit si el despre meciul cu UTA. "Este un meci important pentru noi, jucam pe teren propriu si vom avea multi suporteri alaturi de noi. Vom face orice ca sa batem. Normal ca imi doresc sa marchez si in partida urmatoare, cum s-a intamplat si contra Rapidului. Inca nu am jucat intr-un meci dintre Timisoara si UTA, dar acum sunt cu fratele meu aici. Ne dorim sa vina multa lume la stadion!", a afirmat Karamian.

Onlinesport


Aliuta: "Vom avea un meci foarte greu cu UTA"