Poli Timisoara

Saptamana deplasarilor pentru Politehnica Stiinta Timisoara

Antrenorul echipei Politehnica Stiinta Timisoara, Dusan Uhrin Jr., a sustinut, vineri, o conferinta de presa in care a expus obiectivele pe termen scurt ale echipei banatene, care urmeaza sa sustina in urmatoarea saptamana nu mai putin de trei jocuri in deplasare.

"Ne asteapta o saptamana grea pentru ca avem toate meciurile in deplasare. Vreau sa spun ca ne-am pregatit cu foarte mare atentie vis-a-vis de terenurile pe care le vom intalni. Vrem sa castigam in deplasare si sa ne calificam mai departe in Cupa Romaniei. In aceasta saptamana trebuie sa ne asezam pe o pozitie foarte buna in clasament inaintea jocului cu CFR Cluj", a declarat Uhrin Jr.

Tehnicianul ceh considera ca ambele fronturi in care este angrenata echipa alb-violeta trebuie tratate cu aceeasi seriozitate pentru ca amandoua pot duce la indeplinirea obiectivului de a participa in cupele europene.

"Ambele obiective sunt la fel de importante pentru noi si din amandoua putem ajunge in cupele europene. Toate meciurile sunt foarte grele deoarece si echipele din subsolul clasamentului au jucatori foarte buni", a mai precizat antrenorul banatenilor.

Intrebat in legatura cu viitorul fundasului australian John McKain, antrenorul Politehnicii a declarat ca nu are nicio legatura cu negocierile dintre jucator si club, si ca de acestea se ocupa exclusiv patronul clubului, Marian Iancu.

"Nu fac parte din negocierea domnului Iancu cu jucatorul McKain. Daca nu va fi McKain atunci trebuie sa joace altcineva. Trebuie sa-l intrebati pe McKain si pe domnul Iancu in legatura cu contractul jucatorului", a raspuns transant Uhrin Jr.

"Am incercat sa-l conving sa ramana la echipa deoarece este un jucator bun care ne-ar putea ajuta foarte mult. Depinde foarte mult de patronat si de intelegerile care vor avea loc intre parti", a mai completat tehnicianul ceh, care a precizat ca impreuna cu oficialii gruparii de pe Bega analizeaza posibilitatea inregimentarii unor jucatori in pauza de iarna.

Pentru Politehnica Stiinta Timisoara urmeaza o saptamana de foc, cu nu mai putin de trei meciuri in deplasare, doua in Liga 1 si unul in Cupa Romaniei. Elevii lui Dusan Uhrin Jr. vor intalni Farul Constanta, duminica, in etapa a 17-a din Liga 1, pentru ca pe 5 decembrie sa infrunte Gloria Buzau in optimile Cupei Romaniei. Saptamana deplasarilor se va incheia pe 9 decembrie, la Iasi, cand este programat duelul cu Politehnica din localitate, contand pentru prima etapa a returului de campionat.

Potrivit site-ul oficial al gruparii banatene, Dusan Uhrin Jr. a convocat pentru cele trei partide urmatorii jucatori:

Popa si Pantilimon (portari), Radoi, Stancu, Canu, McKain, Luchin, Ratiu, Latovlevici, Dancia (fundasi), Abiodun, Torje, Alexa, Srhoj, Aliuta, Artiom Karamyan (mijlocasi), Cristea, Arman Karamyan, Mansour, Bucur, Rusic (atacanti).

Onlinesport



Saptamana deplasarilor pentru Politehnica Stiinta Timisoara