Poli Timisoara

Aliuta: "Ne asteapta un meci greu cu Dinamo"

Mijlocasul echipei Poli Stiinta Timisoara, Marian Aliuta, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa ca este pregatit pentru saptamana de foc care urmeaza, fiind increzator in obtinerea unui rezultat pozitiv cu Dinamo, in etapa a 12-a.

"Ne asteapta un meci foarte greu, de fapt o saptamana foarte grea. Primul meci este cel cu Dinamo si eu spun ca suntem foarte pregatiti. Suntem toti concentrati pentru asemenea jocuri si la ora meciului care este mai bun sa castige", a declarat Marian Aliuta.

Mijlocasul timisorean este constient de importanta derbiului cu Dinamo pentru suporterii banateni si crede ca echipa sa, Politehnica Stiinta Timisoara, nu va pierde in Stefan cel Mare.

"Avem o echipa valoroasa, cu jucatori foarte buni si cred ca putem castiga orice meci. Eu n-am jucat niciun meci contra lui Dinamo de cand sunt la Timisoara, dar stiu ce inseamna. Sunt orgolii foarte mari si stiu ca intreg orasul asteapta trei puncte sau sa nu pierdem. Speram sa facem o figura frumoasa in Stefan cel Mare", a adaugat Aliuta, care a subliniat ca se pregateste in regim normal, alaturi de ceilalti colegi ai sai.

Meciul Dinamo Bucuresti-Poli Stiinta Timisoara este programat sambata, incepand cu ora 20:45, urmand a fi transmis de postul Antena 1.

Onlinesport



Aliuta: "Ne asteapta un meci greu cu Dinamo"