Poli Timisoara

Poli Timisoara, egal cu FCM Bacau la debut

Fotbalistii de la Poli, aflati in cantonamentul de la Slanic Moldova, au strabatut 80 de kilometri, pana la Bacau, unde au sustinut primul meci amical din 2007. Partida a fost urmarita din tribune de aproximativ 200 de spectatori.

In minutul 38, Karamian a sutat cu sete, insa pe centrul portii, remarcandu-l din nou pe portarul bacauan. Cu un minut ininte de pauza, banatenii au deschis scorul prin Gigel Bucur, care a driblat portarul apoi a sutat din unghi inchis si a inscris, bara-gol la coltul lung.

Dupa pauza, Artimon a deschis seria schimbarilor introduceand pana la final totI jucatorii de pe banca. In minutl 68, Cojocaru a egalat cu un sut plasat, de la 20 de metri. Pana la final, Olah l-a incercat pe Ignatescu, cu un sut de la 20 de metri, iar in minutul 85, Mera a vazut al doilea cartonas galben.

Dupa un meci echilibrat, FCM Bacau si Poli au terminat la egalitate 1-1. Primii care au ratat au fost oaspetii, prin Gigel Bucur, insa portarul Manea a scos in extremis sutul atacantului. Fotbalistii de la Poli vor ramane in cantonamentul de la Slanic Moldova pana joi, 25 ianuarie.

Alin Artimon s-a aratat multumit de jocul echipei sale in conditiile in care nu s-a pus accent pe rezultat sau joc, ci pe randamentul fizic.

“A fost un meci normal pentru aceasta perioada de pregatire, m-a multumit in special efortul depus. Nu-mi faceam iluzii ca baietii vor fi mai proaspeti de atat, mai ales ca ieri am avut doua antrenamente. Sunt multumit de modul cum am evoluat in prima repriza, cand am creat patru ocazii mari de gol si am inscris. De partea a doua, mai putin, incasand si un gol in urma unor greseli personale”, a spus Artimon.

Poli Timisoara: Popa - Olah, McKain, Mehmedovici, Izvoranu - Caramarin, Omoduemuke, Plesan, Karamian – Tanasa, G. Bucur. Au intrat dupa pauza: Zimmermann, S. Radoi, Scutaru, Mera, Latovlevici, Alexa, Daminuta, Grigorie. Antrenor Alin Artimon

FCM Bacau: Manea - Doltea, David, Geaman, Dobarceanu - Beceru, Mavrichi, Trofin, Matei - Verdes, Botezatu. Au mai jucat: Ignatescu, Enea, C. Vranceanu, Spiridon, Muntianu, Cojocaru, I. Vranceanu, Marin, Huiban, Taban, Boghian. Antrenor Cristi Popovici.

Onlinesport



Poli Timisoara, egal cu FCM Bacau la debut