Poli Iasi

Andrei Cristea: "Vreau sa inscriu din nou impotriva echipei Dinamo"

Atacantul Andrei Cristea, de la Poli Iasi, a declarat, marti, inaintea plecarii spre Bucuresti, ca a avut mereu evolutii bune impotriva formatiei Dinamo si a adaugat ca isi doreste sa inscrie din nou impotriva formatiei "alb-rosii", in partida programata, miercuri, in etapa a XXIV-a a Ligii I.

"Eu intotdeauna am avut evolutii bune impotriva lui Dinamo. Am mai marcat in poarta lor si vreau sa inscriu din nou contra lui Dinamo. E clar ca ne asteapta un meci foarte greu. Si ei sunt neinvinsi in acest sezon de primavara, joaca acasa si sunt convins ca vor sa castige. Eu sper ca noi sa repetam ultimele evolutii bune si sa obtinem un rezultat bun miercuri. Normal ca m-as bucura sa dau o mana de ajutor Politehnicii Timisoara ca sa termine pe locul 2“, a declarat Andrei Cristea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul secund al formatiei iesene, Narcis Ciocarlan, a spus marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca jucatorii sai sa dea dovada de mult curaj si scoata un rezultat bun la Dinamo. "Dupa meciul de la Constanta s-a discutat foarte mult despre curajul de a juca indiferent de adversar. S-a vazut in repriza a doua a meciului cu Farul ca jucatorii nostri au evoluat curajos si pana la urma rezultatul a fost unul bun. Daca nu ai curaj, nu poti spera. Daca jucatorii nostri vor juca cu Dinamo asa cum au facut-o in repriza a doua a meciului cu Farul, nu avem cum sa pierdem“, a precizat Ciocarlan.

Mediafax



Andrei Cristea: "Vreau sa inscriu din nou impotriva echipei Dinamo"