Pandurii Tg. Jiu

Alexandru Piturca: "Nu am vrut sa-l accidentez pe Carstoiu, a fost un accident"

Atacantul echipei Pandurii Targu Jiu, Alexandru Piturca, a declarat ca nu a intentionat sa-l accidenteze pe jucatorul formatiei FC Arges, Monel Carstoiu, caruia i-a provocat o fractura de peroneu in meciul direct incheiat cu scorul de 3-1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"E primul meu rosu de cand joc fotbal. Nu a existat niciun fel de intentie si sper ca el sa inteleaga ca a fost un accident si sa treaca mai repede peste aceasta perioada dificila. Imi cer din nou scuze si ii urez multa sanatate. Am aflat ca si domnul Penescu e suparat dar vreau sa stie ca nu a fost intentie, ci doar un accident nefericit. Nu l-am amenintat pe Carstoiu, el se tot certa cu unii colegi de-ai mei, chestii obisnuite la fotbal dar nici vorba sa-i spun eu ca-i rup piciorul sau chestii de genul asta", a spus Alexandru Piturca.

Atacantul celor de la Pandurii l-a vizitat pe Carstoiu la spital insa nu l-a mai gasit pe acesta acolo si a vorbit cu el doar la telefon. "Am fost la el la spital dar nu am mai apucat sa-l gasesc acolo. I-au pus piciorul in ghips si a plecat dar eu l-am sunat si am discutat cu el la telefon. Am facut rost de numarul lui si l-am sunat sa-mi cer scuze si sa-i spun ca-mi pare rau pentru cele intamplate. Mi-a spus ca are fractura de peroneu si va sta o luna in ghips iar dupa doua luni va juca din nou. Nu e atat de grav cum s-a spus, e cea mai usoara fractura pe care o poate face la fotbal pentru ca daca era de tibie sau smulgere de ligamente ar fi stat mult mai mult. Dar pentru asta nu va sta mult si ma bucur ca e bine pentru ca era pacat sa fi fost ceva grav fiind si un jucator tanar", a mai spus Piturca.

Piturca a dorit sa accentueze ca nu a vrut sa-l accidenteze intentionat pe Monel Carstoiu si a fost vorba doar de ghinion. "Era suparat pe mine si mi-a spus ca n-ar fi trebuit sa mai intru acolo la faza aceea. Nu a fost nici vorba de intentie in faza respectiva, pentru ca eu in viata mea nu am accidentat pe nimeni grav, nu am luat cartonas rosu pana acum si nu s-a intamplat sa ma duc sa lovesc pe cineva cu intentie. A fost un accident nefericit pentru ca am avut ghinionul sa-l prind cu piciorul celalalt sub el. Doar asta a fost, un accident, si imi pare sincer rau ca s-a intamplat", a mai spus Piturca.

Jucatorul Monel Carstoiu, care evolueaza pe postul de mijlocas al formatiei FC Arges, s-a accidentat grav, in urma unui duel cu atacantul Alexandru Piturca. Dupa primele ingrijiri, piciorul i-a fost imobilizat, dupa care jucatorul a fost dus la spitalul din Targu Jiu. Prima radiografie a aratat ca fotbalistul a suferit o fractura de peroneu. In varsta de 19 ani, Monel Carstoiu este un jucator produs de Centrul de Copii si Juniori de la FC Arges, iar in sezonul trecut, cand echipa sa evolua in Liga II, a fost unul dintre oamenii de baza, bifand 30 de meciuri pentru "alb-violeti".

Mediafax



Alexandru Piturca: "Nu am vrut sa-l accidentez pe Carstoiu, a fost un accident"