Pandurii Tg. Jiu

Pandurii a renuntat la slovenul Stromajer

Conducerea clubului Pandurii Targu Jiu a anuntat, luni, ca va renunta pentru partea a doua a campionatului la atacantul sloven Jaka Stromajer, care va fi cedat sub forma de imprumut echipei din Liga a II-a CSM Valcea, transmite corespondentul MEDIAFAX

Portarul din Belarus Yuri Tsigalko, care s-a aflat in probe la Pandurii, va ajunge tot la CSM Valcea. "Am decis ca slovenul Jaka Stromajer si portarul bielorus Yuri Tsigalko, care a fost la noi in probe, sa mearga la CSM Valcea sub forma de imprumut" a anuntat vicepresedintele unuia dintre principalii actionari, USMO, Viorel Temelescu.

Antrenorul Joaquim Teixeira a fost nemultumit de prestatia lui Stromajer in meciurile de verificare, mai ales in ultimul joc cu CSM Valcea. "Cu CSM Valcea am ajuns destul de des aproape de poarta dar nu am reusit sa si inscriem. S-a simtit lipsa lui Arrieta, Wandeir, Jessui sau Piturca pentru ca au fost patru atacanti care nu au jucat la acest ultim meci. Practic noi am jucat doar cu un singur atacant, Stromajer, dar partea de joc cea mai buna a echipei a fost cea fara Stromajer. Deci nu ne vom baza pe el continuare", a spus Teixeira.

Jaka Stromajer a evoluat in 18 partide in prima parte a Ligii I, marcand un singur gol pentru Pandurii, in victoria, cu scorul de 2-0, de pe teren propriu, contra echipei Universitatea Craiova

In ceea ce il priveste pe portarul de la echipa din Belarus Dinamo Brest, antrenorul Teixeira spune ca nu a mai cerut conducerii un portar pentru ca este de parere ca sunt suficienti cei trei aflati deja in lot. "Am cerut presedintelui trei portari si am trei portari si nu sunt preocupat de sportivul din Belarus", a mai spus Teixeira.

Pandurii a mai cedat o serie de jucatori sub forma de impumut la CSM Vilcea, acum in lolul formatiei de liga a doua evoluand cici fotbalisti de la Targu Jiu, portarul Ramniceanu, mijlocasii, Voicu, Dedu si Vatavu si atacantul Vidakovici.

Mediafax



Pandurii a renuntat la slovenul Stromajer