Pandurii Tg. Jiu

Neagoe: "Meritam mai mult de la acest joc"

Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat ca echipa Pandurii Targu Jiu ar fi meritat sa obtina un rezultat mai bun in partida cu Dinamo, pierduta, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in etapa a XI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Stiam ca ne asteapta o partida foarte dificila, intalneam campioana Romaniei, dar cred ca am facut un joc bun. Din pacate am primit un gol cand aveam un jucator afara, un jucator care schimba ghetele. Chiar l-am certat pe Djapka pentru acea situatie, i-am si spus de trei, patru ori sa intre mai repede in teren pentru ca daca joci cu Dinamo si joci si cu un om mai putin, conteaza. Cred meritam mai mult de la acest joc. Am dat si de doua ori cu mingea in bara, din pacate n-a vrut sa intre in poarta. In repriza a doua au fost multe momente in care am dominat jocul, dar pana la urma fotbalul se joaca pe goluri. Am primit un gol cand eram in zece oameni si pe o grava greseala colectiva si asta este situatia. Daca vom trata toate meciurile asa cum am facut-o astazi si cu CFR Cluj, dupa parerea mea, n-o sa avem niciun fel de problema", a spus Neagoe.

Tehnicianul echipei Pandurii Targu Jiu a declarat ca jocul prestat de fotbalistii sai a fost bun. "Nu pot sa fiu multumit de jucatorii mei din atac atata timp cat am pierdut, dar jocul echipei a fost unul bun astazi desi am jucat contra echipei campioane si dupa parerea mea am facut un joc bun. Am incercat sa revenim, am avut 90 de minute in care mingea a lovit de doua ori bara. Putea sa fie gol. Aceasta este situatia. Eu cred ca am facut joc bun si as vrea ca in continuare sa mergem pe aceeasi linie si daca vom juca la fel cum am facut-o in ultimele doua etape, cu siguranta vom acumula multe puncte si nu vom avea nicio problema", a comentat Neagoe.

Mediafax



Neagoe: "Meritam mai mult de la acest joc"