Otelul Galati

Otelul merge in optimile Cupei

Otelul Galati a avut ceva de muncit pentru a trece de Oltchim Ramnicu Valcea, in saisprezecimile Cupei Romaniei, castigand cu 3-1 un meci destul de echilibrat mai ales in prima jumatate. Galatenii au deschis scorul prin Punosevac, Oltchim a egalat prin Marinescu, pentru ca Punosevac sa inscrie din nou in minutul 37. Scorul final a fost stabilit de Iorga in ultimul minut regulamentar de joc.
Nici n-au apucat bine cei de la Oltchim Ramnicu Valcea sa se obisnuiasca cu atmosfera de pe stadionul campioanei Romaniei, ca Punosevac a si deschis scorul in minutul 4 al meciului, in urma unui contraatac.

Insa meciul n-a fost, asa cum se asteptau unii, la discretia elevilor lui Dorinel Munteanu, echipa de fotbal a Oltchimului reusind sa dea o replica frumoasa, desi diferenta de valoare era evidenta. Totusi, putin dupa jumatatea primei reprize, Oltchim a reusit chiar sa egaleze scorul, in urma penaltyului transformat de capitanul Marinescu, dupa ce Cristian Sarghi faultase in careu.

Sarghi putea sa-si ia revansa cateva minute mai tarziu, dar n-a reusit sa impinga mingea in plasa din doar 4 metri, dupa un corner executat de Frunza. A fost nevoie ca Viglianti sa execute un corner de pe stanga, primul al Otelului, pentru ca Punosevac sa duca echipa campioana din nou in avantaj. Sarbul a bifat astfel dubla, razbunandu-se intr-un fel pe faptul ca Dorinel Munteanu l-a tinut pe tusa inca din prima etapa a campionatului.

Valcenii au pierdut tot mai mult din combustibil cu trecerea timpului si presiunea Otelului a fost tot mai apasatoare mai ales in repriza secunda, una dominata de galateni. Doar portarul Vladoi a reusit sa mai limiteze proportiile scorului, la ocaziile semnate de Punosevac, Antal, sau Frunza, cel din urma avand si o bara in minutul 60. Scorul final a fost stabilit in minutul 90, de Laurentiu Iorga, care a marcat pentru 3-1 cu un sut sec din marginea careului mic.

Otelul a inceput meciul cu: Branet (cpt) - Skubic Sarghi, Benga, Ljubinkovic - Neagu, Viglianti - Iorga, Chavez, Frunza - Punosevac
Rezerve: Buchta, Perendija, Salageanu, Filip, Antal, Ibeh, C. Butoi
Antrenor: Dorinel Munteanu

Oltchim a inceput meciul cu: Vladoi - N. Moldoveanu, Onofrei, O. Marinescu (cpt), Nania - B. Preda, Tomescu, Vizitiu, Ceapa - Danulet, Racareanu
Rezerve: R. Popescu, Borta, Musuroia, Piron, D, Popa, Culcescu, M. Marinescu
Antrenor: Ion Lazar

Onlinesport: Irina Maxim


Otelul merge in optimile Cupei