Otelul Galati

Otelul a primit trofeul de campioana intr-o atmosfera de senzatie

Un singur lucru a contat duminica in Galati: petrecerea pentru castigarea titlului. Peste zece mii de oameni au iesit in strada pentru a asista la sarbatoarea jucatorilor lui Dorinel Munteanu, in timp ce jucatorii au facut turul orasului intr-un autocar.
Petrecerea de la Galati a inceput in jurul pranzului, cand jucatorii si conducerea, alaturi de familii, au mers la o piscina, unde s-a petrecut pe manele. Jucatorii au cantat, iar apoi s-au aruncat, de bucurie, in apa.

Spre seara, galatenii au facut turul orasului intr-un autocar decapotabil, in mai multe zone importante din oras, iar apoi pe faleza Dunarii, unde au fost intampinati de pe margine, ca intr-o competitie importanta de ciclism.

Ajunsi pe faleza Dunarii, unde a fost amplasata o scena, galatenii au fost intampinati de presedintele de onoare al clubului, Adrian Enache. Aici mai erau prezente cateva mii de spectatori.

Jucatorii au urcat pe scena si au cantat alaturi de suporteri melodia "Simply the best".  Apoi, ei au trecut la mesaje catre rivali: "Sa moara Iancu de suparare, ca la Galati e sarbatoare mare!", au scandat la unison jucatrii si suporterii.

In jurul orei 20:15, pe scena a urcat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, pentru a le inmana tricourile, medaliile si trofeul pentru castigarea campionatului.

"N-am vazut niciodata asa ceva, o atmosfera la fel de frumoasa ca la Galati. Felicitari si din partea domnului Dragomir!", a spus Alexandru, moment in care s-a starnit o reactie de furie din partea galatenilor, cu fluieraturi la adresa sefului Ligii.

Spiritele s-au mai calmat insa dupa ce galatenii au primit tricourile de campioni, medaliile si trofeul.

Onlinesport


Otelul a primit trofeul de campioana intr-o atmosfera de senzatie