Otelul Galati

Otelul il vinde pe Rapa

Conducerea clubului Otelul Galati a anuntat ca s-ar putea desparti in aceasta iarna de Cornel Rapa. Vezi aici ce echipe se bat pentru semnatura lui Rapa si cat pot obtine galatenii in urma acestei afaceri.
"Cornel Rapa este singurul jucator pe care suntem dispusi sa il vindem in aceasta iarna. Daca exista o oferta buna pentru Rapa o sa plece. Am auzit ca are cateva oferte insa nu este nimic concret. Pe adresa clubului nu a venit nicio oferta pentru Rapa. Daca pleaca de la Galati nu este o problema atat de grava pentru ca avem inlocuitor pentru Rapa. El este singurul jucator care poate pleca de la Otalul. Restul sunt netransferabili", a spus Marius Stan la sportro.

In schimbul lui Rapa, galatenii spera sa obtina cel putin 800 de mii de euro. Fundasul dreapta este dorit de Steaua, CFR Cluj si Timisoara, dar si de o echipa din Italia.

In doar doi ani si jumatate, Rapa a strans 58 de meciuri in tricoul galatenilor, fiind un om de baza in echipa lui Dorinel Munteanu.

Rapa a debutat pentru echipa nationala mare in amicalul cu Italia, in care s-a descurcat onorabil in fata lui Mario Balotelli.


Otelul il vinde pe Rapa