Otelul Galati

UEFA elogiaza Otelul

Parcursul fabulos pe care Otelul Galati il are in acest sezon i-a adus pe baietii lui Dorinel Munteanu in vizorul UEFA. Galatenii sunt laudati pentru rezultatele din acest an, iar Marius Stan dezvaluie cheia succesului. Vezi aici ce spun Marius Stan si Dorinel Munteanu despre posibilitatea ca Otelul sa castige campionatul.
"Disciplina de fier ii ofera Otelului aripi in Romania", a scris site-ul UEFA intr-un material care analizeaza evolutia galatenilor.

"Sa spui ca marsul Otelului spre fruntea clasamentului din Romania este un soc este un adevar grait pe jumatate. Sunt dependenti de talentele crescute in propria curte, sunt una dintre cele patru echipe din cele 18 care nu au pierdut acasa si au unul dintre cele mai mici bugete - atat de mic incat capitanul Gabriel Paraschiv si mai multi coechipieri s-au oferit sa li se reduca salariile pentru a ajuta clubul in recesiunea globala.

In orice caz, printr-o combinatie de modestie si munca prodigioasa, echipa condusa de cel mai convocat jucator din istoria Romaniei, Dorinel Munteanu, a preluat initiativa, castigat 10 din cele 15 meciuri din campionat, cu trei mai mult decat orice alt adversar. Chiar si asa, desi seamana izbitor cu Unirea Urziceni, surpriza din 2009, ei refuza sa discute despre campionat", a mai scris site-ul UEFA.

"Nimanui nu ii este permis sa vorbeasca despre titlu", a spus antrenorul galatenilor. "Este un drum lung de parcurs. Trebuie sa traim in prezent, sa ne concentram pe urmatorul meci si sa obtinem cat mai multe puncte posibile. Cheia este continuitatea, stabilitatea si munca grea. Sper ca la finalul sezonului sa fim apreciati pentru ce facem", a adaugat Dorinel.

In schimb, presedintele Marius Stan este mult mai optimist si crede ca Otelul poate castiga titlul.

"Sunt convins ca foarte putina lume ne baga in seama", a spus Marius Stan, mentionand ca se teme de presiune: "Din acest motiv va fi mult mai dificil", a concluzionat seful galatenilor.

Onlinesport


UEFA elogiaza Otelul