Gloria Bistrita

'Tata Jean' s-a pacalit cu Moraes

Jean Padureanu a crezut ca i-a pacalit pe cei de la Metalurg Donetk, insa a sfarsit prin a fi el cel pacalit. Ucrainenii refuza sa mai plateasca suma de transfer si Padureanu este disperat.
Telenovela iernii in Liga 1 s-a sfarsit prost pentru Jean Padureanu. In urma cu aproape doua saptamani, Padureanu se mandrea ca a reusit sa-l vanda pe Moraes deoarece era "putred de la lovituri si risca o accidentare grava", insa roata s-a intors.

Cei de la Metalurg Donetk refuza sa plateasca prima transa in valoare de 750 de mii de euro, iar Padureanu este disperat, mai ales ca din banii pe Moraes isi propunea sa tina clubul pana in vara.

Jean Padureanu i-a amenintat pe ucraineni ca va depune memoriu la FIFA daca nu vor depune banii pana miercuri, insa acest lucru nu va rezolva prea mult lucrurile.

In contract exista o clauza conform careia jucatorul nu se poate intoarce inapoi la Bistrita daca Metalurg nu plateste. Iar procesul la FIFA nu se va rezolva prea curand, putand sa tina cativa ani buni.

Spre exemplu, Steaua si-a primit banii pentru transferul lui Dica la Catania dupa doi ani si jumatate. Intre timp, jucatorul mai schimbase trei echipe si a revenit in cele din urma la Steaua.

Onlinesport


'Tata Jean' s-a pacalit cu Moraes