Gloria Bistrita

Sumudica: "Meciul cu Dinamo e o finala"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, a declarat, joi, ca meciul cu Dinamo, programat în etapa a XXVIII-a a Ligii I, este ca o finala pentru jucatorii sai, care trebuie sa dea maximum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Meciul cu Dinamo e o finala. Pâna la sfârsitul campionatului, trebuie sa scoatem maximum din fiecare joc, toate sunt foarte importante. Dinamo este o echipa puternica, a jucat cel mai bun fotbal în acest retur de campionat, dovada ca nu a pierdut pâna acum. Trebuie sa luptam, sa jucam cu ambitie si determinare. Asteptam totodata si sprijinul publicului, care speram sa umple tribunele si sa ne sustina", a spus Sumudica, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Presedintele gruparii bistritene, Jean Padureanu, a afirmat ca si un rezultat de egalitate ar fi bun, în partida programata sâmbata. "Ne asteapta un joc foarte greu, întâlnim Dinamo, o echipa valoroasa. Va trebui sa jucam cât mai bine, sa încercam sa nu pierdem si chiar sa câstigam daca se poate. Orice punct obtinut ne ajuta în lupta pentru ramânerea în Liga I", a completat Padureanu.

Fundasul Cosmin Frasinescu a precizat ca ierarhia este foarte strânsa, iar echipa sa trebuie sa dea totul pe teren pentru a iesi cu bine din confruntarea cu Dinamo. "Dinamo a avut un parcurs bun în retur, e o echipa puternica. Pentru noi, toate meciurile sunt decisive, indiferent de numele adversarului. Dinamo are un joc ofensiv, se gândeste la cupele europene, la titlu, în timp ce noi suntem angrenati în cursa pentru salvare. Trebuie sa fim inteligenti si sa ne vedem interesul, pentru a termina cu un rezultat pozitiv aceasta partida", a mentionat Frasinescu.

Partida Gloria Bistrita - Dinamo Bucuresti, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 21.30.

Mediafax



Sumudica: "Meciul cu Dinamo e o finala"