FC Vaslui

Porumboiu, incantat de lotul Vasluiului

Adrian Porumboiu este in sfarsit multumit. Finantatorul vasluienilor crede ca are unul dintre ele mai puternice loturi din Liga 1, dar chiar si asa nu se gandeste la titlu.
“Sunt mulțumit de joc, dar stați sa vedem. Nu putem sa ne îmbatam cu apa rece, am batut doua echipe de la retrogradare. Sa vedem cum ne descurcam cu cei puternici. Daca ne declaram mulțumiți ca am batut pe Petrolul și Chiajna, de ce ne-am mai apucat de fotbal?! Sunt mulțumit pentru ca lotul e printre cele mai bune din Liga 1. Și rezervele sunt acum la nivelul titularilor, chiar nu ne facem probleme”, a spus Porumboiu la Dolce Sport.

Porumboiu a precizat insa ca nu se gandeste la castigarea campionatului, chiar daca FC Vaslui este la opt puncte de Dinamo.

"Daca vom termina pe unul din primele trei locuri vom fi capi de serie la tragerea la sorți. Dar mai e mult pâna acolo. Dupa cinci etape o sa mai coboare doua din lupta pentru titlu. Vor mai ramâne doua sau trei. Vasluiul nu cred ca intra în aceasta lupta, o sa intram într-o saptamâna în care jucam cu Dinamo și CFR Cluj în numai trei zile", a adaugat Porumboiu

Finantatorul vasluienilor a comentat si meciul de joi cu Otelul Galati, pe care vasluienii il vor disputa in Cupa Romaniei.

"E un meci de care pe care, de calificare. Nu e decât o singura șansa, nu ne permitem sa pierdem. Avantajul este de partea galațenilor, jucând pe teren propriu. Lotul lor a fost întotdeauna sudat, formeaza o echipa agresiva. Joaca un fotbal strâns, foarte greu de desfacut, cu alergatura cât se poate. Nu e un meci cu o favorita clara, dimpotriva!”, a precizat Porumboiu.

Onlinesport


Porumboiu, incantat de lotul Vasluiului