FC Vaslui

Porumboiu ii raspunde lui Costly

Adrian Porumboiu i-a raspuns lui Carlo Costly dupa ce atacantul hondurian declarase ca nu isi doreste sa revina in Romania deoarece se teme pentru siguranta sa.carlo c
"Eu nu am zis ca va veni Costly la Vaslui, ci am spus doar ca poate reveni la Vaslui, pentru ca pâna la urma este sub contract cu noi. Am zis sa îi întind o mâna de ajutor. El reia niste discutii vechi acum, despre sclavie, când el a plecat cu banii la zi de la Vaslui. Niste minciuni, dar nu cred ca afirmatiile astea îi apartin, ci impresarului, care chiar e caz de internare. Nici o echipa profesionista nu îl mai vrea, eu am spus doar ca vreau sa vina sa joace la Vaslui pentru banii pe care deja i-a angajat. El este singurul sclav care a fugit de pe plantatie cu banii, daca e chiar asa cum spune el...", a spus Porumboiu la sportro.

Carlo Costly afirmase ca nu isi doreste sa revina la Vaslui deoarece a fost tratat precum un sclav de Adrian Porumboiu.

"Porumboiu i-a trimis un mesaj impresarului meu pentru ca ma dorea inapoi, dar noi suntem in proces. Ei ma doreau pentru a pune capat procesului deoarece in august se va da un verdict. Eu nu ma voi intoarce acolo deoarece Vasluiul este un oras periculos, iar Porumboiu m-a tratat pe mine si pe ceilalti jucatori ca si cum am fi sclavi", precizase hondurianul.

Onlinesport


Porumboiu ii raspunde lui Costly