FC Vaslui

Costly refuza Vasluiul si il terfeleste pe Porumboiu

Intentia lui Adrian Porumboiu de a-i oferi lui Carlo Costly o noua sansa de a juca fotbal la nivel inalt s-a transformat intr-un atac nemilos al varfului hondurian la adresa finantatorului de la FC Vaslui.
Carlo Costly a refuzat oferta primita din partea clubului FC Vaslui, pe care Onlinesport.ro a dezvaluit-o zilele trecute, sustinand ca inca nu si-a revenit dupa trauma pe care a trait-o in Romania.

Varful hondurian, actulamente jucator la amatori, spune ca Porumboiu l-a tratat ca pe un sclav, iar la Vaslui ii era frica pentru siguranta sa.

"Porumboiu i-a trimis un mesaj impresarului meu pentru ca ma dorea inapoi, dar noi suntem in proces. Ei ma doreau pentru a pune capat procesului deoarece in august se va da un verdict. Eu nu ma voi intoarce acolo deoarece Vasluiul este un oras periculos, iar Porumboiu m-a tratat pe mine si pe ceilalti jucatori ca si cum am fi sclavi", a dezvaluit Costly.

In cele doua luni si jumatate pe care le-a petrecut la FC Vaslui, Costly a primit 190 de mii de euro. Raportat la minutele jucate, rezulta o medie de 180 de euro pe minut.

Hondurianul a marcat de patru ori in 13 meciuri pentru vasluieni.

Onlinespot


Costly refuza Vasluiul si il terfeleste pe Porumboiu