FC Vaslui

Vasluiul a castigat fara efort meciul cu Shurtan

FC Vaslui a castigat cu 2-0 partida amicala cu echipa de pe locul 7 din campionatul Uzbekistanului, Shurtan Guzar. Golurile moldovenilor au fost marcate in prima rerpiza de Paul Papp si Yero Bello.

Vasluiul a jucat foarte economicos in amicalul cu Shurtan Guzar, trupa lui Augusto Inacio reusind sa controleze ostilitatile si sa conduca pe tabela fara sa se forteze prea mult. Moldovenii au dat dovada de eficacitate maxima in ofensiva si au inscris in prima repriza din singurele faze de poarta create.

Mai intai Paul Papp a deschis scorul in minutul 8 al intalnirii, dupa ce a reluat simplu cu latul din doar 6 metri centrarea lui Adailton din corner. Fundasul vasluienilor s-a demarcat excelent in careu si a receptionat perfect mingea trimisa de la colt de colegul brazilian.

Dupa aproape o jumatate de ora de joc, timp in care Shurtan si-a creat mai multe faze periculoase in preajma careului vasluian, moldovenii s-au desprins pe tabela prin golul reusit de Yero Bello in minutul 34, acesta impingand fara probleme in plasa din cativa metri centrarea de pe stanga de la Braganca.

Chiar daca au avut mai multe faze de poarta si au atacat mai mult, uzbecii n-au reusit sa inscrie. Asta atat pentru ca defensiva lui Inacio a stat bine in teren, dar si pentru ca mingile ce au trecut de zidul apararii vasluiene au fost scoase cu succes de portarul Straton.

Inlocuit la pauza cu Marius Constantin, Paul Papp a revenit in teren dupa cateva minute pentru a intra in locul lui Pavol Farkas, care a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Desi Vasluiul a aratat mai multa forta ofensiva in startul reprizei a doua, a jucat la fel de economicos ca in prima parte. Nedorind sa faca risipa de energie, formatia vasluiana n-a mai reusit sa pericliteze poarta adversa, in timp ce uzbecii au epuizat treptat combustibilul si au jucat doar la trecerea timpului.

Onlinesport: Irina Maxim



Vasluiul a castigat fara efort meciul cu Shurtan