FC Vaslui

Porumboiu s-a razgandit: Nu mai pleaca de la Vaslui!

Adrian Porumboiu a intrat cu o stare de spirit diferita in noul an si l-a anuntat pe Viorel Hizo ca nu mai pleaca de la FC Vaslui, asa cum s-a batut cu pumnii in piept in ultimele saptamani.
Desi a acaparat toate undele media posibile pentru a anunta ca iese din fotbal, Adrian Porumboiu s-a razgandit si va ramane si din 2012 la Vaslui. La trecerea in 2012, pe langa urarile de 'La multi ani!', Porumboiu i-a transmis lui Viorel Hizo ca nu va mai pleca din vara de la echipa.

"Domnul Porumboiu va spune voua ceva despre retragere, mie mi-a zis cu totul altceva...", a comentat laconic tehnicianul moldovenilor, care are planuri mari in 2012 in semn de multumire fata de decizia pe care Porumboiu a luat-o.

"Sunt convins ca avem sanse mari sa luam titlul. Anul trecut nu stateam mult mai bine si ne-am batut cu sanse mari pana in ultima etapa", a mai afirmat Hizo.

Porumboiu nu s-a oprit aici si le-a transmis si angajatilor din club sa faca demersurile pentru plata celor 470.000 de euro in contul datoriei pe care vasluienii o au catre Marko Ljubinkovici.

Dupa ce suma de bani va fi virata, vasluienii vor primi unda verde pentru a efectua transferurile prin care Porumboiu viseaza sa aduca primul trofeu din istoria clubului, cupa sau campionatul.

Onlinesport


Porumboiu s-a razgandit: Nu mai pleaca de la Vaslui!