FC Vaslui

Porumboiu anunta ca desfiinteaza Vasluiul

Infrangerea cu Astra Ploiesti l-a infuriat pe Adrian Porumboiu, care a anuntat ca se va retrage si va desfiinta echipa. Porumboiu spune ca este nemultumit de arbitraje si nu mai are nici o speranta de imbunatatire.
"Sunt suparat, persista niste lucruri care continua de anul trecut. E frustrant cand vezi ca se naruie o activitate a unei echipe. Ba n-am putut sa facem transferuri din cauze independente de noi, ba din cauza unor oameni care face ce fac si nu pot sa spuna ca o fac inconstient. Am avut doua penalty-uri. Poate sa nu fi fost pe stadion sa nu vezi faza aia. Nu ai cum sa fii arbitru international si sa nu vezi asa ceva. E faza scoala din arbitraj. Anul trecut ni s-a luat dreptul de a castiga un trofeu. Acum se intampla la fel. Nu trebuie sa fii arbitru sau sa te pricepi. E bataie de joc generala si nu mai are rost sa continuu. Poate sa fie si Obama la arbitraj. Nu are ce sa faca Craciunescu", a spus Porumboiu la gsptv.

Din acest motiv, Porumboiu a anuntat din nou ca retrage echipa din campionat. El a mai spus de cateva ori acest lucru, care pare si de aceasta data putin probabil.

"Am mai vazut filme din astea, m-am saturat din ele. Nu se intampla nimic. Nu vorbesc la nervi. E o amaraciune pe care o am de atata vreme. Pana la urma o sa ne retragem, nu putem fi la infinit bataia de joc a altora", a completat Porumboiu.

Onlinesport


Porumboiu anunta ca desfiinteaza Vasluiul