FC Vaslui

'Secretul' lui Hizo: Foloseste metode din Evul Mediu

Motivul pentru care Viorel Hizo a tipat cat l-au tinut plamanii cand a aflat ca problemele pe care le are inaintea meciului cu Steaua au fost facute publice a fost deconspirat. Hizo foloseste metode unice de pregatire si se teme ca rivalii sa nu le afle! Iata dezvaluirile unui fost elev de-al lui Hizo, care povesteste uluit cum conduce antrenorul moldovenilor antrenamentele.
Robert Nita a lucrat cu Viorel Hizo la Rapid si isi aminteste cu amuzament modul in care "Dulaul" conducea sedintele de pregatire, deprinse parca din Evul Mediu al fotbalului.

"Luni dimineata, la primul antrenament din saptamana, Hizo anunta deja echipa de start. Enumera jucatorii titulari, iar pe ceilalti ii punea sa alerge intr-o directie opusa sau sa mearga pe un alt teren cu Marian Rada. Cateodata ne mai chema si pe noi alaturi de titulari, eram jaloane la antrenamente", a povestit Robert Nita.

Din cauza acestor metode, Hizo a avut de mai multe ori de suferit, deoarece ceilalti jucatori nu stiau ce trebuie sa faca, in cazul in care erau introdusi pe teren.

"Odata s-a intamplat ca la antrenamentul de vineri sa se accidenteze un titular. Va dati seama ce a urmat? Cel care a intrat nu stia unde sa stea la fazele fixe, nu stia pe cine sa ia in marcaj, era un haos total", a concluzionat Nita.

Onlinesport


'Secretul' lui Hizo: Foloseste metode din Evul Mediu