FC Vaslui

Adrian Porumboiu vrea sa dea in judecata FIFA in cazul Ljubinkovici

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, vrea sa dea în judecata FIFA în cazul Ljubinkovici, dupa ce forul international de fotbal a dat câstig de cauza jucatorului sârb, care a plecat de la echipa moldava în vara anului 2010, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Problema Ljubinkovici nu ne apartine noua. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi da câstig de cauza si, pe lânga faptul ca trebuie sa-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri doua luni. Nu aveau voie sa ne blocheze.

"Este o hotarâre dementa si de aceea mergem pâna la a da în judecata FIFA. Acum am contestat la TAS hotarârea FIFA, însa degeaba îmi da câstig de cauza luna viitoare pentru ca nu ma ajuta cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor", a declarat Adrian Porumboiu.

Finantatorul formatiei moldave crede ca, de fapt, echipa sa este victima unui razboi dintre FRF si LPF. "Am picat într-un razboi care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir si cu Lupescu nu stiau cum e si a cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui, fara justa cauza. Însa, sunt hotarât sa merg pâna la capat", a conchis Porumboiu.

Mediafax


Adrian Porumboiu vrea sa dea in judecata FIFA in cazul Ljubinkovici