FC Vaslui

Lopez Caro, suspendat de FC Vaslui

Conducerea clubului FC Vaslui a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca activitatea lui Lopez Caro a fost suspendata. Antrenorul spaniol va fi cercetat pentru munca pe care a depus-o in ultima vreme si se va lua o decizie privind rezilierea unilaterala a contractului.
"Incepand cu data de 08.10.2010, ora 14.00, in urma deciziei Consiliului de Administratie al Sporting Club SA Vaslui s-a dispus inceperea cercetarii disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui (“FC Vaslui” ), precum si constituirea unei comisii de cercetare disciplinara prealabila. Pe perioada cercetarii disciplinare, in baza articolului 52, litera a din Codul Muncii, contractul individual de munca incheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro SE SUSPENDA.

Pe perioada suspendarii, clubul va apela la serviciile unui antrenor interimar, care va fi anuntat in cel mai scurt timp", se arata in comunicatul vasluienilor.

Onlinesport.ro a prezentat joi planul prin care Porumboiu il va face pe Lopez Caro sa plece fara plata milionului de euro



Lopez Caro, suspendat de FC Vaslui